Idag susede det røde lyn til Fyn lastet med Blåmand og Quinnie.

Quinnie var med fordi hun skulle hente sine rosetter for Årets Udstillings Sheltie nummer 1 og Årets Veteran nr. 1 2019. Og Blåmand skulle udstilles i Mellemklassen. Så jeg var tidligt oppe, hjalp med at ordne hvalpe og så afsted hjemmefra kl 645.
Vi landede ved hallen kl 9 og nåede indenfor i god ro og orden, fik hilst på og fandt en god plads. Jeg har investeret i et bur der kan køres ind med alt mit happengut, og det er så dejligt ikke at skulle slæbe på noget, og hundene nyder at være i det bur. Quinnie lagde sig og fik en lur mens jeg lige ordnede Blåmand… vi havde nummer 12, så der gik ikke så længe før vi skulle ind. Jeg havde ham med lidt rundt så han blev “afklimatiseret” og han var meget glad og tilpas med det hele. Til ringtræning holder han halen nede, men idag skulle det hele fejres og den blev løftet noget, dommeren (Marianne Baden) kommenterede det i kritikken, men på trods af det, så blev han fint placeret. Han fik EXC. MK. PLAC. 1 CK 2.BHK og R.Cert (EXC i mellemklassen, som han vandt og fik CK og blev 2. bedste han på dagen med reservecert.).
Kritik: Maskulin han, dejligt hoved med velstillede og -bårne ører, fint forhold næse skalle, velplacerede ovale øjne, korrekt bid, smuk overlinie med velansat en tanke højt båret hale, veltilbagelagt skulder, god brystkasse og velvinklet, smuk pels og farve, fine poter, rør sig effektivt, velpræsenteret og dejligt temperamet.

Og inden BIR-konkurrencerne, blev der lagt an til overrækkelse af rosetter og diplomer til Årets Sheltier, og så festligt det blev. Der blev rullet rød løber ud og musikken spillede mens vi blev kaldt ind en ad gangen og stillede op på række og fik overrakt nogle meget smukke rosetter og fine diplomer af Formanden. Jeg er meget meget stolt af Quinnie, tænk at stå som nummer 1 i begge discipliner. Det er lidt vildt.