Idag rundede de 4 zoble hvalpe 2 ugers alder. De er alle oppe at stå, har åbnet øjne og trives i bedste velgående. Sally er kommet sig helt efter sit kejsersnit og tog idag springet op i vores seng, så hun må være fit….

Tæve nr. 1 får lidt mælk i sutteflaske, for der er et par af Sallys patter der ikke fungerer optimalt. Og det er hun godt tilfreds med og så supplerer hun selv det bedste hun har lært fra mælkebaren. Hun er groet fra 285 g til 575 g på en uge, så der er ved at være godt gang i hendes vækst også.

Kuldet er nu registreret hos DKK og de får navnene Elverlamshuset’s Dahlia, Dafne , Daisy og Dylan. Hvem der er hvem af pigerne er ikke afgjort endnu, det har vi tid til at bestemme lige indtil de skal chippes hos dyrlægen.

Dylan er til salg.

Her nogle helt friske billeder af firekløveret