Igår var jeg på tur med Blåmand og Quinnie til Fredericia. De skulle begge udstilles. Blåmand i Mellemklassen, hans første show. Og Quinnie meget nedfældet og i løbetid i Veteranklassen.

Vi kom derover i god tid, fordi jeg ville finde en plads ved ringside med mindst mulig virak til ære for nybegynderen. Så vi startede faktisk hjemmefra kl 545 og var fremme kl 815. Læssede af og kom ind i hallen i god ro og orden.

DMI havde varslet stærk storm med vindstød af orkanstyrke ud på dagen, så jeg havde besluttet at køre hjem lige så snart vi var færdige. Vi har jo en hvalp der får sutteflaske og det skal også passes, så Kurt fik et lynkursus, og han klarede det hele mens jeg var væk.

Blåmand var i ringen først, og det gik ganske udmærket. Han fik bedømmelsen Very Good og denne kritik: “21 måneder gammel maskulin han med bra storlek, kunne ønske han en aning længre, bra huved, med velplaceret velformete øgon og øron, bra bet og benstamme, kunne ønske bedre steglængd, vacker pels og farg, trevligt temperament”.

Han mangler træning og sikkerhed i ringen, men det skal nok komme, nu er vi igang.

Her et par billeder af os i ringen.


Og så var det Quinnies tur og hun fik EXC CK og blev 2. vinder af Veteranklassen og denne kritik: “Næsten 9 år gammel velbevaret veteran, med fine proportioner, vackert huved og uttryck, mørke øgon, fin rejsning, utmærkt benstamme, rør sig med bra steglængd, og med lethed rundt i ringen, fin pels kondition, jeg kan tro at ni gladjes over dagene tilsammans, velvisat og trevligt temperament”.

Og det var så det. Og vi var klar til hjemkørsel, som skulle vise sig at blive lidt nervepirrende. Den nye Lillebæltsbro blev lukket pga uheld og der sad vi på toppen af broen uden mulighed for at komme derfra:

Og der sad vi så en rum tid, hundene var heldigvis trætte og mærkede ikke hvordan det ruskede i bilen når vinden stod ind fra Syd.

Endelig videre og så fik den fuld pedal over Fyn lige til Storebæltsbroen, som heldigvis kun havde lukket for de køretøjer der kunne vælte pga vindstødene, men vi måtte kun køre 50 km op over broen, så det tog lidt tid at komme over. Jeg sad fast tømret til rattet og var så træt da vi nåede Sjælland, at vi lige måtte holde en pause og få en is.

Kl 17 var jeg helt hjemme, til en lettet Kurt der havde fulgt bulletinerne på facebook…….. For pokker for en tur.