Igår rundede hvalpene 6 ugers alder. Vi var til julefrokost med familie og var væk fra kl 1130 til 1530, og det var gået fint herhjemme. De havde selskab af deres mor Chili og af farmand Ivanhoe i stuen og der var kun lidt uheld at tørre op da vi kom hjem.
Det går så stærkt med deres udvikling nu. De fiser rundt ude i gården og i haven når det er muligt for regnvejret…. vi træner dem i at gå på forskelligt underlag, idag kom de ud af døren bryggerset, der er en metalrist de skal ud over for at komme ud og det lagde de stort set ikke mærke til.
Vi fodrer i hver deres skål, og det har vi gjort en uges tid eller lidt mere. Vi vil ikke have at de skal “slås” om maden, og det er god træning, at de lærer at spise det der er i deres egen skål og ikke i naboens.
Idag får vi besøg af hvalpekøber, og planen er vi skal køre den første tur i bil og da er det dejligt med lidt hjælp.
Torsdag suser vi til dyrlægen og får chippet, øjenlyst, sundhedsundersøgt og vaccineret. Pga julen er vi lidt presset på tiden mht at nå dyrlægen og få stambøger afsendt fra DKK inden de lukker ned for juleferien fra fredag, men vi håber de er hurtige så vi kan lade stambøger følge hvalpene når de rejser hjemmefra.