Idag runder trioen de første 4 ugers alder.
Der er sket megameget med dem den seneste uge. De har haft besøg af deres kommende ejere, undtagen den ene pige, hvis nye ejer fik nedbrud af bilen på vejen herop og måtte aflyse besøget. Hun kommer så imorgen istedet.
Vi har også haft besøg af et par børnebørn, som selvfølgelig sad og nussede hvalpe i laaaang tid…..


Og så er de begyndt at gå ud af soveværelset på opdagelse i stuen. Døren har stået åben hele ugen, og de har været på vej flere gange, men nu føler de sig så sikre at andet må og skal undersøges.

Chili har også haft behov for at holde dem samlet, så nu syntes hun det er OK de forlader “reden” lidt ad gangen, selvom Ivanhoe også er i nærheden. Han har iøvrigt forsøgt flere gange at få lov at hilse på dem, men han fik ikke lov at komme ind over dørtrinet for løvemoren og han gik hele vejen rundt om spisebordet for at komme ud i køkkenet. Stor respekt for moderskabet.

Det er nu det sjove for alvor begynder.