2019 blev et helt fantastisk udstillingsår for Quinnie og mig. Vi har været afsted 8 gange herhjemme og en enkelt gang i Sverige.
De danske resultater kommer her:

31.03.2019 Dansk Shetland Sheepdog Klub Bjæverskov Christina Bailey Lotte Skriver Exc.VTK Plac.1 CK 4.BTK Vet.CERT BIK
31.03.2019 Dansk Shetland Sheepdog Klub Bjæverskov Keith Robin Newhouse  Exc.VTK Plac.1 CK 1.BTK CERT Vet.CERT BIK BIR
10.05.2019 Dansk Kennel Klub Roskilde, Nordisk – Udstilling Ramune Kazlauskaite Exc.CHK Plac.1 CK 1.BTK NCAC BIM
11.05.2019 Dansk Kennel Klub Roskilde Birgitta Svarstad Exc.CHK Plac.2 CK 3.BTK R.CACIB
12.05.2019 Dansk Kennel Klub Roskilde Judit Korozs-Papp Exc.CHK Plac.2 CK 2.BTK R.CACIB
25.05.2019 Dansk Shetland Sheepdog Klub Nr. Aaby, Fyn Bianca Van Den Berg  Exc.VTK Plac.1 CK 1.BTK Vet.CERT BIK BIR
21.06.2019 Dansk Kennel Klub Vejen, Nordisk Udstilling Gunilla Skallman  Exc.VTK Plac.2 CK 3.BTK R.Vet.CERT
16.11.2019 Dansk Shetland Sheepdog Klub Herlufmagle Gunnar Nymann Exc.VTK Plac.3 CK

Hun har iår hentet 3 udstillingschampionater og hun er en stjerne i udstillingsringen hvis man spørger mig.

Vores største oplevelser var i Bjæverskov d. 31/3 under dommer Keith Robin og senere på Specialklubbens jubilæumsudstilling d 25/5 under dommer Bianca Van Den Berg, som efterfølgende skrev så pæne ord om hende i Sheltiebladet. Og ikke at forglemme Roskilde under dommer Ramune Kazlauskaite, hvor hun blev BIM og Hugo (Memus  Professor Higgins) hendes seneste date blev BIR.

Det har været et forrygende år, og jeg er så taknemlig og glad for dronningen, prinsessen , skønheden , smuksakken og mor til 22 absolut skønne hvalpe hvoraf de 3 bor her hos os. Det er helt særligt, fordi vi prioriterede modsat af hvad så mange andre udstillere gør, nemlig at anvende hende i avl før vi for alvor gik ud på de bonede gulve.

Hun klarede sig iøvrigt ganske pænt i Tvååker i Sverige også, hvor hendes bedste resultat blev 2. vinder af championklassen med EXC og CK. En dejlig tur med en ret så nedfældet Quinnie, men vi tog afsted alligevel og hyggede os gevaldigt.

Vi sluttede udstillingsåret af igår på Sheltieklubbens juleudstilling i Herlufmagle, og jeg kan ikke lade være at tænke, at det er lidt “morsomt” som dommere ser forskelligt på den samme hund. Men sådan er det jo og man må bare udelukkende samle på de gode oplevelser og sige pyt til resten. Til gengæld var det en superhyggelig udstilling med masser af god snak og et udvalg der havde sørget for kaffe og kage til alle efter udstillingen. Dejligt initiativ, det håber jeg gentager sig. 

Har aldrig haft en Sheltie hverken før eller siden som Quinnie. Hun har rigtig mange talenter og hun elsker at blive brugt. Og så er hun klog, tror hun kan læse mine tanker…….

Vi fortsætter udenlands i 2020 er planen, nu ser vi om det kommer til at lykkes at komme afsted.