Idag fik jeg lagt et godt langt spor nede i Ellinge skoven. Så gik jeg til træning hos Fys’erne, hjem og spise frokost og så afsted med Didipigen. Det betød at  sporet endte med at ligge ca 3,5 timer før vi gik det.

Jeg startede trackeren og lod den så blive i lommen og Didi førte an på sporet med mig bagefter i en 10 m line. Hun starter flot og arbejder meget stabilt uden at gå på afledningsfært, som der er rigeligt af i den del af skoven. Masser af rådyr og harer, som jo typisk kan tænde den lille dame…..

Ved første knæk går hun lidt længere før hun drejer af i samme retning som sporet er, bare parallelt, færten må ligge der, for hun arbejder som hun plejer, men jeg nåede at tænke tanken om hun havde mistet sporet.

 Og derfra gik hun snorlige på sporet, også på tværs af en bred sti og ind i en lille tæt underskov. op i en lidt mere åben skov og frem til kaninen, som hun viste mig hvor var og ventede på en forpustet mutterfit der kom med godbidderne, som regnede lige ned på det døde pelsdyr.

Jeg er megastolt af hende, og håber det er gode takter i forhold til en snarlig officiel kaninslæbsprøve.