I Lørdags afholdt vi igen vores åbne Elverlamshus, for hvalpekøbere og gode venner af huset. Og det gik over al forventning.

55 tilmeldte ialt og 34 hunde, helt fra en lille bitte hvalp til de “gamle”. Nogle hunde var ikke med af forskellige årsager, men deres mennesker kom.

Vi startede med at sætte telt op i torsdags, med god hjælp af Kaj og vores ene søn Anders.

Fredag kom vores norske venner og et par danske venner og hjalp med at sætte borde og stole op. Natten til fredag og natten til lørdag kørte ovnen på 100 grader og stegte vores pulled pork i mindst 12 timer ad gangen. Der skulle være mad til mange, så vi måtte dele de 15 kg kød i to stegninger.

Lørdag morgen/formiddag ordnede vi blomster til bordene og gjorde de sidste ting klar, og så åbnede sluserne sig og sendte megameget regn ned over os, og torden og lyn så det bragede løs.
Gæsterne kom midt i regnen, som heldigvis stoppede kl 1345. Så skinnede solen og vi kunne starte dagen med masser af kager, kaffe og the. Mums for nogle lækre kager folk havde medbragt.

Derefter var det tid til tricks og hele 10 ekvipager tilmeldte sig. Sikke en fornøjelse at se jer allesammen og det var mange fine ting der blev vist. Lige fra indkald af lille hvalp, indlæring af sidelæns trin, bakke, gå på stige, til lidt dans med to hunde på en gang.

Vi fik præmieret de fleste, Nina havde sponsoreret fine strikvanter (jeg “belønnede” mig selv med et par), og de dygtige unge hunde fik pokaler og andre lidt guffer eller legetøj.

Her ses Cecilie med Smilla på 12 uger, som lavede det fineste indkald og selvfølgelig vandt en roset og en pokal:


Så var det tid til at afprøve Fly Ball banen, som Anette og Flemming fra Køges Glade Hundeskole havde medbragt. Jeg nåede at prøve med Didi. Og Kaj prøvede med Molly, så åbnede sluserne sig igen med vand fra oven. Det var ret ærgerligt, men hvis nogen har lyst til at afprøve denne sjove hundesport, så ved jeg at Fly Ball banen befinder sig hos Køges Glade Hundeskole. Det er en sport hvor hunden på tid skal springe over nogle spring på række, løbe op til en plade og hente den bold der sidder i pladen og løbe tilbage over springene til fører med bolden. Megasjovt, og Didi den boldgale sheltie, var selvfølgelig klar med det samme, og hun nåede også at fiske en bold fra nettet bagved pladen……til stor moro.

Nåh men pga regnen, så var der pludselig trængsel inde i teltet. Og så fandt jeg soigneringsbordet frem og viste nogle grundbegreber vedr. soignering af en sheltie. Bl.a. klippede jeg lidt ved ørerne, Marley var model. Han var ikke helt tilfreds med “behandlingen”, men vi kom da igennem det. Min nye strigle blev studeret grundigt af flere, for den er dælme god til at få underulden af med. Nu har jeg bestilt nogle stykker og så må de fordeles rundt til de mest trængende. (første bestilling er nu helt udsolgt).

Og så gik jeg i køkkenet og varmede kødet og brødet mens nogle ryddede op ved buffetten. Og kl 1730 kunne vi sætte os ved bordene igen og indtage et overdådigt måltid med masser af lækre salater, brød og pulled pork. Der var også lavet lakseroulade og flødekartofler, det var bare lækkert.

Og så var den dag slut….

Søndag fik vi med god hjælp pakket borde og stole i traileren og al teltdug blev nedtaget. Og idag tirsdag har Kaj hjulpet med det sidste, nemlig de tunge teltstænger, som nu er pakket sammen. MEN for pokker hvor var vi glade for at vi havde teltet i lørdagssmiley

Kæmpe stor tak til jer der har hjulpet os igen i år. Og også tusind tak for alle de fine gaver vi har modtaget. Blomsterbuketter, orchideer, vin, bobler, chokolade, snaps og meget mere. Det er helt overvældende smiley

Vi syntes det var en kæmpefin dag, med masser af hygge og dejlige oplevelser for os. Skønt at I vil komme og vi føler en god og dejlig opbakning til vores arrangement.

Vi havde gæster fra Norge og Sverige og fra Silkeborg, Holstebro og det meste af Sjælland. Hvis vi ikke fik talt med jer allesammen, så beklager vi meget. prøvede at nå hele vejen rundt, men der var mange bolde i luften på en gang.

Tak for iår, vi håber vi er på igen til næste år.

Her lidt blandede billeder: