Dansk Shetland Sheepdog Klub fejrede 25 års jubilæumsudstilling igår. Jeg skulle udstille Quinnie i veteranklassen og demonstrere lidt kaninslæb, for de der havde lyst til at prøve det.

Didi skulle med for at vise hvordan hun kunne finde kaninen. Og Speedy var med, fordi hans nye ejere fra Jylland skulle hente ham, for det hele foregik i Nørre Aaby på Fyn. Så det var lidt lettere for dem kun at skulle til Fyn og ikke den lange vej til Sjælland.

Bilen var tungt lastet med det hele, vi skulle være der hele dagen. Der var både telt, mit store kørebur med bord ovenpå, stole og ekstra hegn, så hundene ikke skulle være i bur hele tiden. Jeg kørte hjemmefra kl 630 og landede derovre i god tid til at få slæbt det hele ind og slået telt op og så var vi klar til kl 930, hvor Speedy blev overdraget til sin nye familie. Tror vi fik samlet op på det meste og gennemgået papirerne. De blev der lidt tid og så på hyrdefilm og dogdancing, men så kørte de hjem med deres nye familiemedlem.

Og kl 1115 gik jeg over i det areal hvor der skulle vises kaninslæb, og en 6-8 hunde ville gerne prøve. Der blev lagt nogle spor og hver hund og fører fik lov at prøve at finde kaninen. Alle løste opgaven og jeg tror der var et par stykker, der blev lidt overraskede over de gode næser vores hunde har.
Derefter lagde jeg et lidt længere spor ned ad en skrænt og ned på en boldbane, så tilskuerne kunne stå oppe og se hvordan Didi arbejdede sig frem til kaninen. Jeg var i hård konkurrence med de andre aktiviteter på dagen, men jeg syntes det gik godt og jeg fik vist det jeg havde planer om på forhånd. Der blev taget billeder og jeg håber nogle dukker op hos mig på et tidspunkt….

Derefter fælles frokost til alle de frivillige, hyggeligt lige at spise sammen.

Og så var det tid til at gøre Quinnie klar til udstilling. Hun havde nummer 63, dagens allersidste hund på udstillingen.
I veteranklassen fik hun EXC, blev bedste Veterantæve med CK og Veteran Cert og Klub Veteran Cert.
Bedst i Køn blev hun nummer 1.
Hun blev Bedste Veteran og BIR (Bedst I Racen).

Dommer var Bianca van den Berg fra Holland og hun gav Quinnie den fineste kritik:

“8 yrs 2 mths beautyful type the head is everything the standard calls for very sweet expression and lovely rounded muzzle lovely tight lips and beautiful pigmentation lovely angulation and very fit body her coat is a beautiful color she has a lovely body shape moves with long strides and plenty of drive she is in top condition and a credit to her owner.”

Og da det var Quinnies 3. veteran og Klub Veteran Cert, så har hun nu to nye titler:
DKVECH & KLBVECH

Fantastisk dag, jeg blev så stolt af min veteran pige. Det er vildt….

I ringen hvor hun står så fint

Og her nederst de 4 Bedste Tæver med Quinnie i front som nummer 1.

Og så blev vi overdænget med flotte sponsorpræmier, pokaler og en meget flot vase fra DKK. Tusind tak til alle for en super fantastisk dag.