Så er vi hjemme igen efter besøg hos Dyrlæge Jens i Køge.

Alle 5 hvalpe er sunde og raske og de er øjenlyst frie. De er også blevet chippet og vaccineret, og så klarede de turen helt fantastisk flot. Kun en hvalp havde kastet lidt op, men var ikke påvirket af turen. Vi kører ca 1 time og 15 minutter hver vej, så det er godt klaret af de små.

Vi havde Crosby med også, han trængte til en frisk øjenlysning, og hans øjne var også fine.

Imorgen er firlingerne 8 uger gamle. Og den første rejser på onsdag, den næste kommer med til Nørre Aaby hvor han bliver hentet, og de to blå bliver her til de er 15 uger gamle, da de begge skal til udlandet.

Og ja Yrsa har sneget sig ind i mit hjerte den lille finke, så hun bliver her på tilvækst og så ser vi om hun skal blive her eller måske skal udstationeres, hvem ved……