Idag er Elverlamshuset’s Yrsa You Make Me Smile 4 uger gammel. Hun er en lille kompakt og tung dame, som har haft lidt problemer med at komme omkring på sine 4 ben, fordi hun ganske enkelt er for TYK. Hun har haft eneret over mælkebaren og det kan ses…. Nåh men vi regner med hun render det af sig, for nu er hun oppe at gå og suser fint rundt.

Vi har arbejdet på familiesammenføring, så Yrsa har været mere og mere sammen med X kuldet, og det går planmæssigt. De har spist sammen de seneste dage, leget men sovet hver for sig. Idag rykkede de sammen i den ene kurv, og nu håber jeg de forbliver sammen. Selvfølgelig under opsyn af mig. For de 4 er nogle rødder og er mere mobile, og hvalpe er jo sådan indrettet, at de slås og tumler og vælter hinanden. Og hun skal ikke “mules”.

Men det er meget synligt p.t. hvad søskende gør for den gode motoriske udvikling. Vi kan gøre meget, men det er altså toppen med mere end en hvalp. Også derfor vi arbejder på at familiesammenføringen lykkes bedst muligt. Om en uge tror jeg de er mere lige i deres udvikling.

Her sover de så fint sammen: