igår tikkede der en mail ind, om at Didi og jeg har opnået en delt 5. plads i Årets Sporsheltie i kaninslæb i Sheltieklubben.

Jeg er megastolt af Didi, min første sporhund og min læremester i denne disciplin. Vi har haft rigtig mange gode stunder i skoven hun og jeg, af og til alene men også i selskab med andre gode venner, der elsker at gå i skoven og se hundene arbejde.

For et par år siden, var det ikke en sport der var med i Sheltieklubregi, men vi fik indført den med god opbakning fra Bestyrelsen i Klubben. Vi startede 3 i sporudvalget og fik lavet sporregler mmmmm. Iår udvidede vi udvalget med et medlem mere og vi har nået rigtig meget. Der er fin tilslutning til vores prøver og til de kurser og introduktionsdage vi har afholdt, og det her er ihverttilfælde en sport som jeg brænder for og som passer både til mit temperament og til hvad jeg kan rent fysisk, men også en sport som Didi m.fl. er rigtig glade for.

Og flere Elverlamser har også fundet vejen ud i skoven og til prøverne:

Hvad angår Årets Sporsheltie i Kaninslæb:

Elverlamshuset’s Kiwi på en delt 3. plads
Elverlamshuset’s Didi på en delt 5. plads
Elverlamshuset’s Uno Lassie på en delt 7. plads
Elverlamshuset’s Andrea (Rinja) på en delt 7. plads
Elverlamshuset’s Gaya (Sif) på en delt 12. plads.

Hvad angår Årets Sporsheltie i Schweiss:

Elverlamshuset’s Uno Lassie på en 1. plads
Elverlamshuset’s Gaya (Sif) på en 3. plads.

Herunder et billede af mig og Didi med bøgegrene og store smil, efter den prøve der gav os en delt 5. plads i Årets sporsheltie. I Jyderup 1. præmie på 400m og Dagens Bedste.
Fotograf er Vicky Bjerring


Kæmpe stort tillykke til alle de dygtige Elverlamser og deres førere, vi glæder os til mange dejlige timer i skoven sammen med jer.

Sheltier med Snuden i Sporet smiley