Den 11/7-2004 blev der født 5 hanner i D kuldet efter Rollifs Celine og Poulsgaards High Tension.

De 4 af drengene har vi fulgt nogle lidt tættere end andre, men vi har i alle årene været opdateret på deres velbefindende og det gode liv de har levet hver især.

For desværre nåede vi til den sidste bro der skulle krydses for 3 af dem her inden for få måneder.

Den første der drog afsted var DJ (kaldet Dino), han rejste i starten af November. Kort før jul var det så Divus der måtte afsted og for få dage siden var det Dinos tur til at takke af efter et godt liv.

Vi ved de var højt elskede og savnet er derfor stort. Vi takker for at I har givet dem hver især et godt og aktivt liv, et dejligt sheltieliv med gode aktiviteter og som midtpunkt i familierne.
Herover Dino til hans 14 års fødselsdag i 2018.

Og herover Divus på hans gamle dage.

Sov godt alle 3, 14 1/2 år er en flot alder.

De andre to drenge, Django og Don Django er still going strong, selvom Django er blevet døv….

Og når vi nu er ved de sørgelige slutninger, så fik jeg den anden dag en mail om, at Isabella var blevet aflivet mellem jul og nytår, fordi hun havde fået en cyste der var vokset igennem hendes blære.
Isabella havde vi jo her som avlstæve, indtil hun fik en alvorlig blødning i livmoren i en alder af 5 år og blev reddet på operationsbordet af vores dygtige dyrlæge.
Efterfølgende fandt vi et dejligt nyt hjem til hende, og der har hun boet siden 2010 til nu i slutningen af december, hvor de desværre måtte sige farvel til den skønne skønne pige.

Isabella blev 13 år og 2 mdr., sov godt. Vores tanker går til familien.