Idag har jeg taget lidt billeder indendøre mens de legede i stuen. Det var lidt svært, fordi de to mødre og Blåmand også gerne ville med på billederne, men her er de altså i fri dressur:

Alt går som det skal. Vi træner renlighed, forskellige underlag, støvsuger, skateboard, vippebrædt, tunnel, gynge og hvad vi ellers lige kan finde på……

Vi har haft mange besøg i dagene op til jul og et par dage efter jul. Nu skal den næste uge bruges på at komme udenfor husets trygge vægge. Vi kører en tur i bilen med de ældste, og så skal vi til dyrlæge på torsdag også med de ældste.

Idag har vi lukket Blåmand ind i hvalpeflokken, han elsker hvalpene og er meget sød ved dem, og det er sundt og godt for de små at se andre hunde end lige den nærmeste familie.

Og imorgen er det nytårsaften og selvom vi bor på landet, så bliver der skudt af omkring os. Det har været sparsomt indtil nu, men imorgen ved midnatstide, så bryder helvede løs, og Kurt og jeg er her selvfølgelig ved vores hunde, hvis nogen skulle blive utrygge.

Alle hvalpe er solgt.