Hele weekenden har stået i hundeaktiviteternes tegn.

Lørdag holdt Christine og jeg afslutning for et kaninslæbskursus vi har afholdt heroppe i Odsherred. Vi havde planlagt at slutte af med en uofficiel prøve, og det gik rigtig fint. Alle bestod.

Kurset var over 6 w.e. og med 7 deltagere, hvoraf de 6 var sheltier og de 4 var Elverlamser. Så jeg er da megaglad for at vores opdræt er så pænt repræsenteret, også når vi taler om sporarbejde.

Det var første gang vi underviste i denne disciplin, sådan med et helt kursusforløb. Og vi kommer igen med en opfølger når vi har fået koordineret kalenderne.

Og søndag var det så afsted til Ishøj til den årlige juletur. Vejrguderne svigtede os i år og sendte regn i stride strømme ned over os. Så turen blev afkortet, da alle var blevet våde. Og så susede vi op til retstaurant Hummeren, hvor den varme gløgg og æbleskiverne ventede på os.
Der var mange sygdomdsramte, 6 afbud på den konto og så var der et par der syntes vejret var for dårligt til at vove sig til Ishøj. Men alle andre kom, og det er jeg glad for. Når man arrangerer sådan en tur, så er det dejligt når alle møder op.

Vi nåede op på 25 tobende, 23 sheltier, 1 border collie og 3 collier. Vi havde inviteret de søde hundevenner med….. Det er så dejligt når hundene suser afsted i fælles flok, for der var mange der kunne løbe løse og sikke en fest de havde, på trods af regnvejret.