Black Friday blev den dag hvor Ronja fødte hendes og Crosbys smårollinger, (så ingen tilbudshandel til mig)…..

Det blev til 3 fine drenge, 2 zobel/hvide og 1 tricolour.

Alt gik fint, hendes tp faldt torsdag morgen og fredag morgen kunne vi godt se at det var ved at være alvor for den unge dame. Jeg holder i pote og er der altid når mine tæver skal føde, også selvom det nogen gange tager lidt tid før det for alvor går igang. Så hun havde oppasser det meste af torsdagen og fredag aften og nat.

Og Ronja var glad for selskab, lige indtil hun havde født den første, så klarede hun alt selv og var pænt ligeglad med mig. Hvalpene blev vasket og ordnet og vendt og drejet, og det var som om hun kom i et særligt “mor mode”, hvilket kan ses på hendes udtryk på et af de billeder det lykkedes mig at tage. Hun er nærmest lykkelig.


De to zobel/hvide er reserveret.

TRICOLOUR HAN TIL SALG