Igår var Blåmand hos dyrlægen fordi hans to mælkehjørnetænder i overmunden ikke var faldet ud. Vi har prøvet kødben og trækkelegetøj mmmmmm, uden at de har rykket sig en eneste millimeter. I går blev så dagen hvor de blev trukket ud i fuld narkose og det er bestemt ikke min hobby når de små skal bedøves, men alt gik fint.

Og når han nu alligevel var i narkose, så udtog dyrlægen en blodprøve, for at teste om hans vacciner var virksomme (en titertest). Og det var de, så han skal ikke vaccineres før om tidligst et år. Vi vil helst ikke vaccinere mere end absolut nødvendigt, og her fik vi så syn for sagen, at vaccinere holder længere end der står i vejledningen. Blåmand er vaccineret 7 og 14 uger gammel.

her de to hjørnetænder, med hver sin meget lange rod:
Og her en meget træt lille fyr , der sover rusen ud i fars arme:
Der gik kun et par timer, så var han fit for fight og susede afsted med Stanley og feriehunden Molly.