Elverlamshuset’s Precious Blue Boy, AKA Blåmand er idag 6 mdr. gammel. Han udvikler sig yderst tilfredsstillende og vi er så glade for at vi har beholdt denne dejlige dreng som er efter PLCH Memus Professor Higgins og Elverlamshuset’s Quinnie.

Han leger, vil kæle og elsker en tur på skødet, hvor han lægger sit hovede ind til mig. Vi er igang med hvalpetræning i DcH Nykøbing Rørvig, og det går stødt fremad. Vi går “desværre” på hold med 3 schæfere, og der er ingen små hvalpe han kan lege med. Men så er det jo godt vi har en god legekammerat herhjemme i Stanley. De to giver den hele armen, men de kan såmænd også hvile sig tæt op ad hinanden og de sover begge i soveværelset, så vi kan høre når de vil ud tidligt om morgenen.

Vi har haft flere elverlamser til pasning her hen over sensommeren, og det har også været godt for ham. Nye hunde at relatere sig til og lege med, og ja nu venter vi bare på han bliver voksen. So far so good og vi nyder ham hver eneste dag.

Her lidt friske skud: