I søndags var jeg på tur med Blåmand. Vi havde meldt os til den årlige Havnerundfart i Kbh og havde aftalt at følges med Hanne og Luke, Inge med Dion og så mig selv med Blåmand. Fælles afgang fra Albertslund hvor Hanne bor…..

Og så kørte “bussen” ind mod Kbh og vi skulle mødes i Nyhavn 71. Vi vidste der var et marathonløb igang samme dag og nogenlunde samme tid som vi skulle mødes med alle de andre. Det var håbløst at komme på tværs nogen steder, så vi endte med at parkere i nærheden af Magasin og så gå det sidste stykke hen til Nyhavn. Og så løb vi over og krydsede den lange slange af løbere. Beklager til de løbere vi kom lidt på tværs af, men ellers havde vi stået der og blomstret i flere timer, så vi tog chancen med hvalpene i favnen og hurtigløberskoene på…….

En is nåede vi også at få, de har nogle superlækre isvafler i Nyhavn. Og så var det hen til båden og ombord. Vi fik en herlig guidet tur rundt i de små kanaler og med en guide fuld af god humor, så var det en dejlig oplevelse. Undervejs fik vi kaffe, kager og en lille en pænt beværtet af Jannie og barnebarn. En super tur som er rigtig god for hunde og alle os tobenede, der hyggede og nød en god snak og hinandens selskab.
Vi er nogen der har lavet den tradition, at vi slutter af med en god rejemad og et glas øl, inden vi igen vender næserne hjemad.

Her et billede fra turen, hvor begge hvalpe syntes de skal hvile sig på hver en arm, så kaffedrikkeriet foregik lidt “sjovt”.

Vi håber Jannie gentager succesen til næste år, vi ved godt det er et stort arbejde men det er så hyggeligt.