I den forgangne w.e. har der været afholdt Hund i Fokus med DM i agility, Rally Lydighedsprøver, for sjov udstilling, Lydighedsprøver, Dogdancing mmmm. altsammen arrangeret af DKK.

Søndag var jeg tilstede ved ringside i Rallyringen og jeg fik fornøjelsen at se Annette West og Cindy blive Rallychampion. Det har jeg skrevet om nedenfor i eget indlæg.

Desuden så jeg Cathrine og Jessie vinde deres første CERT med 99 point i Ekspertklassen.

Så fik jeg også mulighed for at heppe lidt på Mathilde og Boogie, som i juniorklassen fik 97 point og blev 2. vinder. De bestod iøvrigt også lige Færdighedsprøve 3 med 4,1 point.

Amanda og Osseau stillede i championklassen, han scorede 94 point og blev 3. vinder.

I agility deltog Christine med Lassie og Sif i DM for hold sammen med Poul og Lucky samt Laila med Donna. De fik sørme en placering som 4. vindere, vi syntes de er megaseje.


Julie og Peerie deltog på hold med andre sheltier fra kennel Gjerulff i lille klasse og de vandt sølv. Meget flot desværre nåede jeg ikke at se dem løbe, men stort tillykke til de to

Derudover deltog Anita med Osseau i HTM. Han er blevet næsten døv den gamle dreng, men stadig fuld fart over feltet, så meget at han forlod ringen for lige at hilse på Amanda. Men det jeg så de nåede at lave rigtigt var super flot, jeg glæder mig til at det sidder lige i skabet og han bliver hos sin “mor”.

Vi ønsker alle stort tillykke, også alle de andre der konkurerede i weekenden. Det var et flot arrangement, jeg undrer mig over der ikke var flere tilskuere, for her var der virkelig flot hunde og førerarbejde at kigge på.

Godt klaret alle Elverlamser smileysmileysmileysmiley