Igår startede vi igen træning hos Hanne i Albertslund, super dejligt at komme igang igen. Det er Didi og Quinnie der skal med derind, og måske Falke hvis tøserne går i løb….

Efter træning susede jeg videre mod Kbh, for at mødes med facebookgruppen Sheltier København Østerbro (https://www.facebook.com/groups/157359945128558/) . Vi havde en aftale om at mødes ved Sortedams søen og så gik vi en tur rundt om søen, til Østre Anlæg, tilbage over broen og de andre fortsatte til Fælledparken og til hundelegepladsen der. Jeg stod af inden da, for jeg har en fod der driller mig noget så gevaldigt, og den var da også hævet pænt op. Nåh men det korte af det lange er, at nu er den første gåtur afprøvet med gruppen, og mon ikke der bliver inviteret til flere af slagsen. Hundene var ellevilde, og sheltier elsker jo bare sheltiersmiley og så fik jeg hilst på nogle dejlige elverlamser og deres ejere.

Jeg var faktisk megastolt af mine to blå piger. De kommer direkte fra landet og går ind i byen, som om de aldrig havde lavet andet end at gå rundt i de trafikerede gader i Kbh. De nåede også at køre i elevator 3 gange, samt bestige en jerntrappe op på en tagterrasse med udsigt over byens tage. Seje tøser ….