igår var der en frygtelig larm hos de mindste hvalpe, og ikke engang Smillas mælk kunne få dem til at falde til ro. Så slog det mig at det jo nok var varmen der generede dem, og jeg fandt et par frostelementer direkte fra fryseren og lagde dem i det ene hjørne af fødekassen under deres tæppe. OG der blev straks ro og de lagde sig i bunke ovenpå det kølige område, her et billede af de seks:

Jeg fik lagt lidt plastflasker med vand til frys og vi har haft nogenlunde ro i nat, bortset fra Smilla, som også plages af varmen og har valgt at lægge sig lige under min seng og stønne højlydt….. Mit første ærinde idag var så en tur til Nykøbing og købe kølemåtter, så nu er der kølemåtter på gulvet til Smilla, og i kassen til de små, foruden frossent vand i viskestykker langs kanten af kassen. Samt to måtter i stuen til de 4 hvalpe der suser rundt (Roberta, Ronaldo, Blåmand og Queen Of Hearts). De sidste 4 har nu været dygtige til at finde gode kølige steder i haven.

Igår sendte vi Quincy til Sille i St. Merløse og idag Robin til Birgit og Bent i Ulstrup. Imorgen rejser Roberta og Ronaldo…..