Idag var det Roberta, Ronaldo og Robins tur til at komme på langfart. Vores ærinde var en dyrlægeaftale i Køge, men fordi vores øjendyrlæge er blevet syg, så bliver de først øjenlyst imorgen. Men idag blev de så sundhedstjekket, vaccineret og chippet, og alt var tip top iorden. Jeg havde hjælper med, mit barnebarn Noa hjalp mig og så kom veterinærsygeplejerskens datter også og hjalp mig dernede.

Her et fint billede af hele “flokken” i hvalpegården, mens vi venter på det bliver vores tur:


Iøvrigt gik turen superfint. Ingen køresyge og kun ganske lidt protest over buret. Jeg havde forsynet dem med tørrede lammekalluner og en ventilator, der stille pustede luften rundt, og et håndklæde over buret til at skærme for solen. Så det var en fornøjelse at nå frem med helt rolige hvalpe. Nu har de fået mad og suser rundt i haven….

Vi tager så til Haslev imorgen til øjendyrlægen Tommy og besøger også Inge og Dion/Karma i Ringsted på hjemvejen.

PS Noa og jeg rundede lige Køge Marina og fik en lækker is, mens de små snorksov i buret.

PPS vi har besøg af vores børnebørn Noa og Mattias, som begge er vokset op med at der altid har været hunde hos os og hvalpe i alle størrelser. De er megadygtige til at omgåes de små og vi nyder at de kommer og hjælper os med at give hvalpene gode oplevelser med børn.

UPDATE 24/7: Besøg ved øjendyrlæge, alle 3 frie for CEA.