Det skønne sixpack trives i bedste velgående, men Smilla passer så godt på dem, at det er yderst svært for mig at fotografere hvalpene. Idag fik jeg så taget en lille smule billeder og de kommer herunder.

Smilla vil have samling på tropperne, og det er næsten som om hun tæller dem hver gang hun har været ude at tisse.

Vi har det varmt her, ligesom resten af danskerne i denne tid. Derfor er der lagt bomuldstæpper i fødekassen og vinduerne står meget åben så det kan lufte en lille smule. Selvfølgelig afpasset efter at de små ikke får træk……og så “snyder” vi Smilla til at indtage ekstra væske, ved at hælde kyllingesuppe henover hendes mad. Hun elsker det og tallerkenen bliver slikket. Lige nu er hun oppe på 4 måltider og mindst 5 gange så meget mad som hun normalt indtager, der skal noget til at holde mælkebaren velforsynet, så de små kan få alt det de har brug for.

melder alt vel fra hundehuset i Lumsaassmiley