UPDATE 7/7 SOLGT

Idag fik vi desværre et afbud fra en køber, der skulle afhente Quanto imorgen. Vi var lidt forberedte, idet vi har været i dialog de seneste dage, fordi familien desværre er blevet ramt af alvorlig sygdom hos deres sheltie på knap et år. Det er så synd for dem, for de havde virkelig glædet sig til at få Quanto hjem i familien, men sådan skal det altså ikke være. Vores tanker går til dem og vi håber de når at få en god tid med Benji, som deres sheltie hedder.

Derfor har vi nu den dejlige Quanto til salg, og vi leder efter det allerbedste kærlige hjem til ham. Ring for yderligere oplysninger på 41425679

Quanto er klar til at rejse hjemmefra, han fylder 8 uger imorgen. Han er sund og rask og er øjenlyst fri. Han er fuld af god energi og vil egne sig både til en aktiv familie men også til hundesport.