I Lørdags var Mathilde og Boogie til Rallyprøver i Islandsk Fårehundeklub. Mette (Farmor) skrev flg. på fb. Mathilde:

“I dag var Mathilde til junior rallyprøve i Vipperød hos Islandsk Fårehundeklub ialt 6 prøver. Her ses hun med Boogie hvor hun 1. gang fik 100 point med Anita Jakobsson som dommer og blev 1. vinder og 2. gang fik 99 point med Conni Hansen som dommer også 1. vinder her. De 4 andre prøver var med Max x 2 med henholdsvis 94 og 93 point og 2. vinder begge gange og så med Lille Bjørn hvor det blev til henholdsvis 86 point 3. vinder og til sidst IB.
Tak til Islandsk Fåreklub for et godt arrangement , tak til Paul for lån af hans to dejlige hunde, tak til de to dommere og til Amanda for en fantastisk stor hjælp”

(Max og Lille Bjørn er to lånehunde)

Stort tillykke Mathilde smiley