Idag d. 13/5 drog Sally og jeg til Roskilde for at deltage i DKK’s udstilling.

Hun var tilmeldt i Åben klasse og dommer var Birgitte Schjødt fra Danmark.
Hun fik bedømmelsen EXC og fik denne fine kritik:

“Feminin tæve, god størrelse, hoved af god længde kunne være lidt fladere i skallen, korrekt bid, god hals og overlinie, en anelse fremskudt i skulder, velvinklet iøvrigt, prima haleansættelse og længde, frie effektive bevægelser, prima pels og farver.”

Vi er tilfredse, for Sally var ikke helt tilpas i ringen idag, det er for længe siden vi har været ude på de bonede gulve sammen. Men summasummarum en hyggelig og meget varm dag med masser af god snak, og så fik vi hilst på de elverlamser der skulle til Rally og LP. Deres resultater kommer i et andet indlæg, når jeg får samlet alle trådene.