Jaaa endelig skete det.

Didi og jeg har været til vores første prøve i kaninslæb i Sheltieklubben (noget vi selv har arrangeretsmiley) og hun gik et bragende godt 400 meter kaninslæbsspor i en svær skov, hvor det myldrer med harer og rådyr. Hun stak næsen i sporet og så arbejdede hun sig stille og roligt igennem sporet fra den ene ende til den anden. Jeg er så stolt af hende, hun er bare en sheltie af den bedste kaliber, med rigtig mange talenter og det her sporarbejde er nok det hun elsker allermest i hele verden.

Vi har trænet for os selv, sammen med andre og på et kursus sammen med 8 andre. Det har været meget lærerigt for os.

Nu skal vi til at træne os op til 1000meter spor, for den lille frøken fik en 1. præmie og blev kåret som dagens bedste hund på 400 meter, hun blev sporvinder og modtog en flot pokal fra sortkorthaar, plus en fin roset fra Sheltieklubben, foderpræmie fra Olivers, en lygte fra Orbiloc og lidt andet foder af den fineste slags.

Her står vi (bøgegrene får man når man har bestået prøven, en til hunden og en til føreren). Og så blev der blæst i hornet for os, for dommeren er også hornblæser, så vi fik en lille melodi med på vejen: