Der er nu kun godt 3 uger tilbage, før vi har hvalpe i huset igen. Vi glæder os og Quinnie lægger sig ud, selvom hun stadig ikke spiser hvad som helst. Hun er blevet kræsen og så kræser vi om dronningen. Har købt Hvalpemousse på dåse der koster en bondegård, og så er der kogt lever/hjerte og krondyrkød. Det ryger ned, bare vi husker at skifte lidt imellem de forskellige ting.

Her et friskt billede fra haven:

Og et af Quinnie ved stranden:

Og om 6 uger får vi et kuld efter Alma og Svante. Alma har fået små lyserøde patter og hun er ændret markant i adfærd. Lidt mere “drømmende” og rolig med snerten af lidt madlede, fuldstændig “efter bogen”, og gode tegn på at hun er drægtig.

Her et hovedbillede af hende fra igår, hvor hun lige drømte sig ind i egne tanker….

For jer der husker Mormor Vanja og Oldefar Krumme, så ses måske en vis lighed!