Jeg har desværre været nedlagt af influenza som “resten” af den danske befolkning. Derfor lidt forsinket opdatering fra i søndags, men bedre sent end aldrig……

I søndags deltog Osseau og Amanda i en Rallykonkurrence på svensk grund, og her er et lille uddrag af hvad Amanda har skrevet på fb om oplevelsen:

“Efter turen til Sverige i går, er Osseau nu også blevet RLD N.?
? (Svensk rally begyndermester) han synes godt nok at det er røvsygt at gå rally med snor på og KUN på venstre side, så det udtrykte han naturligvis ved at gø! Så i første prøve blev vi trukket hele 25 point for GØEN!!! “.

Det skal lige pointeres, at Osseau er Super Champion i Rally på Dansk grund, og er alt for dygtig til en Begynderprøve, hvor han både skal gå med snor og udelukkende handles på venstre side. Men nu har han en svensk titel også, og min beundring for de to vil ingen ende tage. Det er som om de konstant er på udkig efter nye udfordringer…… og de klarer jo stort set alt med gode resultater. Osseau er blevet 11 år gammel og stadig frisk og frejdig og med god energi.TILLYKKE med den nye svenske titel smiley

Og Anne og Hovsa har også været til Rallykonkurrence i søndags. Her er hvad Anne skrev på fb:

“Så fik Hovsa og jeg da lige skudt konkurrence året i gang, ved dagens Rallyprøve hos Zakkai Hundecenter, hvor Hovsa inkasserede sit første Cert. i Expert klassen med 95 point, 4. Vinder på dagen? Lille stjernehund! “


Hjertelig tillykke også til Anne og Hovsa smiley