Det nye nummer af Sheltiebladet, specialklubbens medlemsblad, er totalt spækket med rallyresutater og resultater fra HTM, Freestyle og Færdighedsprøver. Og de fleste af resultaterne omhandler nogle af vores dygtige hunde og deres ejere. Super dygtige ekvipager, og vi er så stolte af jeres flotte præstationer. Og vi er endnu mere stolte af, at I fortsat sender resultater ind til Sheltieklubben. En ting er, at det er god reklame for vores kennel, men vi er så glade for, at I også på denne måde er gode repræsentanter for Sheltierne. Vi vil gerne se vores hunde ude på de “skrå brædder”, fordi de elsker at blive brugt til alt muligt forskelligt, og i virkeligheden er der næsten ingen begrænsninger for hvad man kan lave med sin sheltie, bare det er noget man selv brænder for.

Side 16, 17, 18 og 19- Side 19 er en helsides annonce, som dygtige Osseau har gjort sig fortjent til. Han blev nemlig Rally Super Champion i Juni måned 2017. Osseau er ejet af Anita. Amanda er den super dygtige fører, der har præsteret at kunne sætte denne flotte titel sammen med alle de andre flotte titler Osseau har.

Side 24 og 25 omhandler vores nyeste tiltag i klubben, nemlig et kursus i kaninslæb. Her er jeg jo dybt involveret og det er også mig der har skrevet artiklen. Vi er godt igang og jeg træner selv med og håber at vi i slutningen af april, kan få en eftertragtet 1. præmie i 400m kaninslæb. Det er Didi og mig der træner hen mod den prøve…..

Side 26, 27 og 28 er der en artikel om “Et år med færdighedsprøver”, skrevet af Anne Vivi Toft Højbjerg, og den hund hun skriver om er “selvfølgelig” Elverlamshuset’s Alfie, AKA Hovsa. En spændende artikel fyldt med god inspiration til andre, der kunne tænke sig at gå til en Færdighedsprøve. Eller som måske går rundt med en lille “dogdancer” i maven…

Kildeangivelse: Sheltiebladet, Nr 1, februar 2018, 25. årgang