I søndags kom dette indlæg på fb i Elverlamshvalpe fra Mette, som ejer Boogie:

“I dag var Mathilde på 10år til sine to første officielle rallylydighedsprøver sammen med Boogie, og gik hjem med hele to pokaler
Et fantastisk flot arrangement der blev afholdt af Sydkystens Hundeskole i Herringløse Agilitycenter
Mathilde og Boogie bestod begge prøver, første prøve med Conni Hansen som dommer, her fik de 85 point og det udløste en flot pokal og et lækkert tøjdyr efter eget valg, anden prøve med Anita Jakobsson som dommer, her fik de 74 point som udløste endnu en flot pokal og endnu et lækkert tøjdyr efter eget valg”.

Mathilde er Mettes barnebarn, en dygtig pige, som jeg har mødt nogle gange. Hun har stor tålmodighed og elsker at lave noget sammen med Boogie. Det er da sejt at stille til Rallyprøve i så ung en alder. God vind fremover til Mathilde og Boogie, jeg ved der allerede er tilmeldt til flere Rallyprøver m.m. i det kommende forår.

Og her ses de med flotte pokaler og præmier. Se lige det blik de to udveksler smiley: