Elverlamshuset’s Orlando født d. 3/12-17 er til salg.
Orlando er energisk, sød og med et sundt og godt mod på tilværelsen. Vi tænker han vil trives bedst med gode udfordringer og aktiviteter.

Og så har vi en tricolour tæve, Elverlamshuset’s New Dancer (Nova), som idag er 13 uger gammel. Vi tror hun bliver en lille størrelse sheltie, hun er meget kærlig og legesyg og elsker os tobenede ( og selvfølgelig sine hvalpevenner herhjemme). Vi har holdt hende lidt tilbage i forhold til at sælge hende, fordi hun fra starten har været den mindste i kuldet. Og så er hun så sød, at Lotte har svært ved at sælge hende, for at sige det som det er…… Men den rette køber, må få lov at købe hende.

NOVA ER SOLGT

En hvalp koster kr. 13000 og ved seriøse henvendelser kan vi nåes på tlf 41425679 for ydeligere oplysninger.