Orlando, Oswald, Olav og Oda plus fætter falke har idag været på tur til Køge Bugt Dyreklinik, hvor Jens Knudsen arbejder. Jens er vores øjendyrlæge igennem mange år efterhånden, og han er også den der normalt chipper vores hvalpe og laver en sundhedsundersøgelse på dem, inden de skal rejse hjemmefra.

OG alt er fint og flot, alle 3 hanner med testikler på plads og alle hvalpe er øjenlyst frie for arvelige øjensygdomme og erklæret sunde og raske. Falke blev også øjenlyst fri og det samme gjorde Ziva (Elisa) som mødte os dernede. Zivas ejere går i tanker om måske hvalpe på et tidspunkt, og det var første skridt idag med at sikre at øjnene var sunde og raske.

Så nu er hvalpene vaccineret og klar til at rejse hjemmefra fra på søndag. Iøvrigt gik turen fint, lidt køresyge, men ikke noget at skrive hjem om. Og på vejen hjem sov hele banden.