Åh ja som tiden flyver. Nu er hvalpene allerede 7 uger gamle, og i næste uge skal de til dyrlæge og tjekkes i alle ender og kanter.

Alt er vel her.

Vi har haft lidt flere besøgende, og nu er de 3 af hvalpene reserveret.

Elverlamshuset’s Orlando mangler at finde sin nye familie, og han tog idag en slapper på skateboardet, som af og til står i stuen til fri afbenyttelse. Han var vist lidt “udmattet” efter besøg af Frederik på 8 år……

Skulle du have lyst til at møde Orlando og os, så ring for nærmere aftale på tlf. 41425679.

Og så har jeg igen været i skoven med kaninslæbsholdet. Vi træner spor og har nogle lærerige timer i Kårup Skov. Idag fik sporet lov at ligge i en times tid før vi udredte det, og der var overgang af sti, som voldte de fleste af os en smule problemer. Didi går så fint ligeud og også knækkene havde hun styr på, men at følge sporet på tværs af stien var lidt svært for hende. Kaj mente jeg pressede hende fordi jeg vidste vi skulle krydse stien. Så vi har lidt at arbejde med. Heldigvis får vi nok tid til lidt ekstra sportræning sammen med et par gode sporfreaks sidst på ugen, håber jeg.