Weekenden har været lidt travl. Lørdag var jeg i DCH- Nyk. Rørvig med Quinnie, fordi min lille lokale DCH klub havde valgt at lave introduktion til begynder Rally. Det måtte jeg støtte og så var det en god lejlighed til lige at få Quinnie ud at arbejde lidt.

Jeg håber vi kan samle et hold og at der fremadrettet vil være opbakning til det gode tiltag. Jege r lidt imponeret af at klubben kans amle frivillige til både hvalpetræning, unghundehold, C hunde og så agility både for os amatører og for de der går til konkurrencer. Og nu også rally…. det er en god klub!

Søndag havde vi tidlige hvalpegæster og nu er Oswald reserveret, han flytter til Næstved når tid er og hane r klar til det.

Og derefter afsted til Kårup skov med Didi for at træne kaninslæb, sammen med holdet der modtager undervisning af Kaj. Der var to fraværende, den ene var gået i kaninerne på Bornholm, den anden var på skiferie. Men vi har nok samling igen næste gang……

Der blev trænet med afledningsfært, og længere spor med flere knæk. Sværhedsgraden er sat lidt op, men vi har jo dygtige hunde der tager udfordringerne op på bedste viis.

Og så har vi jo det dejligste kuld hvalpe, som i søndags rundede de 6 uger i alder. Små tidsrøvere……..

De fiser rundt her i huset, og ud og ind ad dørene når vi åbner. Renligheden kæmper vi lidt med, de forstår ikke alle konceptet endnu, men de er på vej…..Søde Alicia giver dem stadig en pattår i ny og næ, og hun leger så fint med dem.

Friske billeder taget idag:


ORLANDO OG OLAV ER TIL SALG

Venligst kun seriøse henvendelser på mobil 41425679 eller fastnet 59185679