De små rødder er så småt begyndt deres rejse ud i den store verden. I går blev My Name Is Bond (Simba) afhentet af sin forventningsfulde familie, og den første tilbagemelding er meget positiv. En hjemkørsel der gik fint og en glad og nysgerrig hvalp der indtager sit nye hjem meget fint. Nytårsaften for ham bliver meget fredelig i sikker havn sammen med hans nye familie.

De andre hvalpe rejser imorgen, tirsdag og på fredag. Vi besluttede for længe siden, at nyt hjem lige før nytår nok ikke ville være det bedste, med mindre man absolut intet skulle foretage sig nytårsaften. Så det blev som skitseret, og nu glæder vi os til en stille nytårsaften her i huset, kun Kurt og mig og en masse hvalpe og deres mødre (plus alle de andre Elverlamser). Vi plejer ikke at have bange hunde, men man kan aldrig vide og derfor er vi her og passer godt på flokken.

Pas godt på jer derude og hold hundene i snor hvis I skal udenfor med dem og undgå at lufte mens der skydes af. Ingen hunde har brug for at være udenfor i skyderiet….