I går var Didi og jeg afsted til årets julestrandtur i Sheltieklubben. Jeg stod for arrangementet sammen med Hanne Hedegaard, og jeg var da lidt spændt på om alle mødte op. Men 3 afbud blev det til, pga sygdom hos ejer og hunde. Til gengæld mødte der flere op end der var tilmeldt, så vi endte med at blive 37 personer med ialt 37 hunde, heraf 34 sheltier, 2 border collier og en enkelt collie.

Vi gik en dejlig tur på stranden og det er bare så dejligt med så mange hunde, som færdes sammen i god ro og orden. Et par hanner brummede lidt af hinanden, men det var så også det. Alle andre spurtede rundt på opdagelse, nogle i snor men rigtig mange løb frit, mens de tobenede fik en hyggelig sludder.

Ishøj Strand er perfekt til at gå tur med så mange hunde. God plads, rimelige stier også til gangbesværede og så var vi heldige med vejret.

Efter gåturen endte 23 af os på restaurant Hummeren, som havde forberedt dejlig gløg og lækre æbleskiver til os og vi havde hele førstesalen for os selv.

En dejlig dag sluttede ved 16 tiden og vi kunne vende næsen hjemad.

Tusind tak for de fine blomster jeg fik og glædelig jul og godt nytår til all