De suser rundt sammen alle 10 og har det fornøjeligt. De leger, slås, undersøger og får daglige udfordringer og nye ting at lege med. I den forgangne uge har de spillet på klaver, hoppet på balancepude, vippebrædt og været udenfor rigtig mange gange. Vi renlighedstræner og benytter vores gård flittigt.

Forleden kom skorstensfejeren forbi i fuldt ornat, det var da meget spændende.

Og ja det går som det skal det hele, vi forundres igen over hvilken fart der er på udviklingen af hvalpene, de kan rigtig meget allerede. Vi lærer dem nogle kaldelyde, og så kommer de susende fra nær og fjern, meget handy når de skal have mad fx eller vi skal have dem ind fra gården.

DKK’s chipper har været her idag og sat chip i de små. Det gik helt fint, kun lillefisen brokkede sig, men hun har heller ikke så meget at stikke i.

Mister Moore er til salg, øvrige hvalpe er reserveret.

Friske billeder taget idag, for flere billeder henvises til fotoalbummet på hjemmesiden, der er link dertil på forsiden.