I nat fødte Olivia 5 fine hvalpe, far til hvalpene er Shelteam Moonboy Dancer (Eric).

Olivia og jeg var som bekendt på date i Sverige for præcis 9 uger siden, og da tæver går drægtige i ca 63 dage, så var det meget godt timet, at det lige blev idag (nat).

Olivia er ret dygtig til det her med at få hvalpe. Hun har prøvet det en gang før, og jeg er lige imponeret igen idag, som jeg var da hun fødte sidst. Hun har totalt styr på det hele, gik selv i fødekassen da hun trængte til fred og ro fra de andre i stuen. Og så tilbragte hun dagen igår med at blokke op og gøre klar til at de små skulle komme til verden.

Og nu skriver jeg små, men det er altså nogle velvoksne basser hun har født. Hun arbejdede meget grundigt og godt for at føde den første, en velvoksen blue merle han på 295 g. 12 minutter efter kom der en tricolour pige på 189g. Kl 0105 en blue merle pige på 265g. Kl. 0205 en tricolour han på 185g, lidt “slatten”, men vi fik gang i ham og han har det fint og patter. Og til slut kl 0225 endnu en blue merle han på 265g.

Så Oliviapigen og Eric i Sverige har gjort det rigtig godt.