Svante/Emmelyhvalpe

Efter en god dags opvarmning til fødsel, endte alt fint og flot med 5 hvalpe der blev født i nat: kl 0030 tricolour han vægt 210g. Kl 0115 tricolour han vægt 215g. kl 0125 tricolour han vægt 125g. Kl 0150 tricolour tæve vægt 180g og så troede vi alt var slut og lagde os for at sove lidt da vi havde ventet til kl 0330 uden der skete mere og Emmely både drak vand og hyggede sig med de små.
Da jeg åbnede øjnene igen et par timer senere, ja så var der lige kommet en hvalp mere, 1 zobel/hvid han på 185g, som Emmely selv havde fået ordnet og lagt til mælkebaren, for der lå han og suttede lystigtsmiley

Ja hvad skal man da med tobenede fødselshjælpere, når man kan selv. Hun er da fantastisk….

Hun er blevet vasket og ordnet og nu troner hun i fødekassen med de små, en lidt mindre end de andre, men med god spiselyst. Kunsten bliver at hjælpe ham lidt når de store moser rundt og skubber ham af patten. Vi har før haft en lille i et kuld, og de ender som regel med at finde ud af, at de kan ligge i fred nederst i bunken af hvalpe, når der skal dies.

Der er ro og fred og mor og børn har det godt.

Her et stemningsbillede fra total hygge: