Igår var jeg en tur i København sammen med en masse hundevenner. Ærindet var den årlige Kanalrundfart arrangeret af Jannie. Hun har booket en båd og en guide, og så stiger vi ombord med vores hunde og får en herlig guidet tur rundt i kanaler og havn. Vi var mange sheltier iår, tror der var 16 ialt plus en bordercollie og så selvfølgelig alle de andre med pudler, beagler o.s.v. det er faktisk ret sjovt og megahyggeligt. Jannie har sørget for kaffe og the, småkager og en lille en til halsen samt et par friske unge mennesker, der står for serveringen, mens vi får en på opleveren med vores hunde.

Jeg havde Chili og Camilo (vores feriebarn) med, og det gik forrygende godt. Camilo pustede sig lidt op overfor andre hanner, han tror jo han er en macho på trods af sin lille størrelse. Men han var til at “styre”, og Chili ville hilse på alle. Må sige vi vækker opsigt med vores hunde, når vi bevæger os til den store stad. De blev fotograferet af turisterne, og klappet og nusset i flæng. Heldigt det er sådan nogle dejlige vovser vi har…

Vi var 11 der med hunde sluttede af i Nyhavn, med lidt mad og drikke, før turen igen gik hjemad.

Har samlet lidt billeder fra dagen, taget af Hanne, Inge og mig selv…