Woody og Tina suser afsted til alle de agilitystævner de kan nå tror jeg, og det er lykkedes at kvalificere Woody til Danmarksmesterskaberne i Agility i DCH regi. Det er noget med nogle DM udtagelser der kæmpes om løbende og Woody er en rigtig hurtigløber, der har fået det der skal til at han nu stiller op om 2 uger til DM i Horsens.

Og vi er megastolte af hans og Tinas præstationer.

Her lidt af deres seneste resultater:

26/8 DCH Jyderup, der blev det til 1.plads i begge springløbene.

27/8 DCH Nykøbing/Rørvig, 1.plads i AG 3, 2.plads i AG Åben og i Spring Åben.

2/9 DCH Vordingborg, 1.plads AG3 og AG Åben, 2. plads i Spring Åben.

3/9 DCH Frederikssund: AG 3 fejlfri.


Stort tillykke og vi krydser fingre og poter for jer til DM i Horsens smiley

Tina løber også agility med min venindes hund Karma, som også har kvalificeret sig til DM, hun fik den sidste udtagelse i går smiley så nu skal Tina til DM med to hunde, og vi krydser selvfølgelig alt for Karma også