Hvert år i september har DKK sammen med Tivoli nu i mange år afholdt Hundens Dag, den eneste dag om året hvor flinke hunde er velkomne i Den Gamle Have. Jeg forsøger at være med derinde når jeg kan, og igår var det så tid til endnu engang at tage til Kbhv. og være med i raceparade igennem haven. Havde aftalt at mødes med nogle andre Sheltiefolk derinde, men vi var desværre ikke så mange som vi kunne have været. Der er efterhånden rigtig mange tilbud til hundeejerne og der var både agility, rallylydighed og meget andet på plakaten, så man skal virkelig prioritere hvad man vil, og jeg håber da at endnu flere vil vælge tivolituren til næste år.

Summasummarum, så havde vi en rigtig hyggelig eftermiddag i det skønneste solskin, og vi gik med i paraden med Quinnie pænt i front. Kunne ikke lade være at grine af hende, for sheltierne havde fået plads aller forrest, og da vi havde gået lidt så hun sit snit til at snige sig helt frem imellem de to DKK “fanebærere”, så det så ud som om hun var med til at bane vej igennem menneskemængden smiley

Vi fik selskab derinde af Birgit og Peder med Marley, af Natalia og Mille, samt Linda og Henrik. Vi nåede også at runde Fru Nimb til lidt mad og kaffe og kage. Og så fik vi lige sagt hej til Stine og Mathew og skønne Chester, Chilis bror.

Her et par billeder fra dagen: