Så er jeg hjemme igen efter en dejlig tur til Bornholm. DKK afholdt dobbeltudstilling og jeg havde fået logi hos gode venner derovre.

Havde en rigtig dejlig we på vennekontoen, men på udstillingskontoen var det en noget blandet fornøjelse.

Først så var der dommerbytte om lørdagen, og mon det var et varsel om hvordan det skulle gå, måske…..
Det blæste en halv pelikan ved ring 6, samtidig var der opstillet telte ved ringside der IKKE respekterede den afstand der skal være, så der stod teltstænger helt ind til inderste ringbånd. Og så havde nogen sat et telt lige ved siden af dommertelt, og det var tøjret meget lemfældigt og stod og blafrede frem og tilbage, mens vi var på med vores sheltier. Babyer, hvalpe og flere af de voksne reagerede på alt det der blafrede rundt og Falke syntes bestemt ikke det var morsomt at være i ringen. Lille fyr som altid er så modig og god, her blev det bare for meget og han viste sig ikke særlig godt i ringen.
Falke fik Lovende.

Quinnie var “kold” og intet kan forstyrre hende, men desværre var hun lidt tung og ikke så fin som hun plejer at være.
Hun fik EXC og blev 4. vinder af åben klasse.

Vi endte ved store ring og kiggede på alle de flotte hunde og deres handlere.

Nåh men søndag var jo atter en dag, og vi mødte nogenlunde friske op fra morgenstunden ved ny ring, for vi skulle lige flytte til ring 24, som lå et pænt stykke fra den ring vi var ved lørdag.
Heldigvis blev afstand til ringside bedre respekteret her, men desværre kan man sige, så blev der dobbelthandlet for fuld skrue af en af de andre udstillere. Det var til gene for de andre udstillere og egentlig en bedrøvelig affære at være vidne til.
Jeg tænker efterhånden oftere og oftere, om det er det værd at suse afsted til de udstillinger, når det tillades at nogen kan opføre sig således. Det er hamrende uretfærdigt overfor alle de andre udstillere og jeg hader uretfærdigheder……
Søndag fik Falke også lovende og Quinnie endnu et EXC og blev 4. vinder af Åben Klasse.

Dagen sluttede igen ved store ring, hvor vi muntrede os med at kigge på de fine hunde.
Og så kørte jeg til færgen og var hjemme ved 22 tiden igår aftes, godt brugt og meget svimmel efter en ordentlig gyngetur med færgen. Det var et under jeg ikke brækkede mig ………

Fotograf Leif Kjærgaard