Vi har efter flere overvejelser besluttet at sælge Bjørn. På stamtavlen hedder han Elverlamshuset’s Leader Of The Gang og han er født d. 14/6 efter Poulsgaards Ivanhoe og Elverlamshuset’s Freja.

Han er ret lækker, og med det bedste rolige sind man kan ønske sig.
Desværre er hans testikler ikke på plads.
Skulle hans testikler komme på plads, vil jeg gerne have muligheden for at udstille ham og evt benytte ham i avl. Derfor foretrækker vi at sælge ham til nogen der er indstillet på at have dette mulige samarbejde med os. Prisen sættes efter hvilken aftale vi laver og der bliver lavet kontrakt med alt nedfældet.

Bjørn er startet til hvalpetræning igår og han er fro og glad og ikke bange for noget. Han var fremme og hilse på alle hunde på træningspladsen, og han arbejdede pænt og roligt i næsten 45 minutter, så var “batteriet” brugt op.

Herunder et billede fra træningspladsen:
Kunne du være interesseret i at vide mere om Bjørn, så ring på tlf. 41425679

Leader Of The Gang er d. 22/8 rejst til Dianalund, vi ønsker god vind til den dejlige dreng.