Det går så stærkt med hvalpenes udvikling, så nu tror jeg lige vi må have en opdatering.

De suser rundt overalt, har fået forskelligt nyt legetøj, bl.a. en stor larve der er udformet som en tunnel, med store øjne og en kæmpe orange tunge. Alt i kraftigt plastik og forhåbentlig noget der kan holde i nogle år. Og så har de fået et lille telt, en tipi til at gemme sig i ligesom en hule.

De tager pænt imod alt nyt, undersøger det og så går livet videre.

Vi er igang med renlighedstræning, og det går så nogenlunde. Ud hver gang de har sovet, spist eller leget…… og ud er enten i haven eller i gården, og de går gladeligt ud så snart de får muligheden. Vi fik et afbud på en tæve pga sygdom i familien, men heldigvis havde vi nogen andre der var interesseret, så der er igen helt udsolgtsmiley

Jeg tog lidt billeder idag mens de var i haven, og lidt indenfor da de væltede omkuld for en lille powernap: