Idag rundede 5 skønne hvalpe de 4 uger. De er nogle små lækre uldtotter og de er begyndt at gå på opdagelse i stuen.

Vi har haft de første besøg til dem, og som det ser ud lige nu, er alle hvalpene foreløbig reserveret indtil vi har fået matchet hvalp og køber om et par uger.

Freja passer dem fortsat helt fint, og de andre hunde må stadig holde sig lidt på afstand af hvalpene, men mon ikke hun snart opgiver at holde 100% styr på de små, for nu “fiser” de rundt i alle retninger smiley når lejligheden byder sig.

De er så småt ved at udforske ting der bevæger sig, stativet med hængende legesager, de kan trække i og gå under er et hit. Vippebrædtet er introduceret og kommer frem af og til og et par af hvalpene har været oppe på det. Bolde bliver trillet og vi larmer……..

Første ormekur er givet og de har fået klippet negle flere gange allerede.

Her et par billeder taget idag: