I sidste uge blev jeg ringet op, om jeg havde tid til et besøg af DKK’ kennelkontakt. Og det sagde jeg da ja til, for DKK vil vi altid gerne have besøg af.

Så da klokken blev lidt i 14, rullede der en bil ind i indkørslen og ud steg en sød kvinde ved navn Tina Thorup.

Vi bød indenfor og mens kaffen bryggede, gik vi på tur rundt og hilste på alle hundene. Vi var i kennelen og rundt på grunden, så Tina kunne se de forhold vi har til hundene. Så gik vi ind igen og snakkede en hel del om ……. ja hunde.

Et af emnerne var selvfølgelig Fødevarestyrelsens nye liste over erhvervsopdrættere, og hvad DKK har budt ind med af forslag i den forbindelse.

Vi fik en fin rapport og en pjece “Guide til det gode hundehold”. En pjece som DKK, Dyreværnet, Den Danske Dyrlægeforening, Dyrenes Beskyttelse og politiet har udarbejdet i fællesskab.


Hvis ikke teksten kan læses, så står der; Besøget er aftalt. Dejlig stor landejendom med stor indhegnet have inddelt i flere sektioner. Hundene opholder sig både i privat bolig og i kennelbygning. Kennelbygningen er indrettet med 6 store bokse og 3 store udendørs løbegårde. Tæver og hanner går hver for sig. Tæve plus 5 hvalpe opholder sig i separat hvalperum. Alle hunde hilser venligt og tager godt imod. De virker yderst sociale og meget tillidsfulde overfor opdrætterne. Der er adgang til vand, hævede liggelejer og beskæftigelse for alle hundene. Fin pels og huld – glade og venlige hunde.
Dejligt sted at være hund. Guide til det gode hundehold er udleveret.

Nyt besøg evt. ved lejlighed
Ingen opfølgning nødvendig