Søndag tog jeg til Albertslund for at træne lidt Rally med Chili og Quinnie. Det var varmt og begge piger var med nede på pladsen og de var så bundet af, mens vi byggede baner og gik banegennemgang.

Min tanke var, at de kunne komme på på skift de to tøser, og det gik da også fint syntes jeg selv, men Chili den lille rod, mente det gik alt for langsomt, så hun bed læderlinen over og gik pludselig rundt i fri dressur. Nåååååh så blev snoren bundet sammen og hun blev lagt tilbage i skygge bundet til min stol. Haha tænkte hun, og bed knuden over, så vi endte med en snor på omkring 60 cm……. Ergo hun må i bur fremover eller tøjres med en metalkæde, sådan en lille bandit. Hun går ingen steder, hun gider bare ikke være bundetsmiley

Det var en meget varm søndag og jeg var faktisk lidt træt hvis jeg skal være helt ærlig. Lørdag eftermiddag vaskede jeg 5 hunde, og det sad vist lidt i min krop. Så kunne jeg lige så godt fortsætte da jeg kom hjem søndag, og vi har nu nået at få vasket og børstet de fleste af hundene. De har været lidt svigtet på den front på det seneste pga hvalpene.

De er næsten alle i fældning lige nu, og så er det et rigtig godt tidspunkt at få dem vasket og børstet i bund. Men av min arm…….